Welkom op DEEDADO

Moestuin

Op mijn blog probeer ik wekelijks te vertellen over onze moestuin. Over de dingen die goed gaan maar ook zeker over de dingen die mis gaan. Want zo gaat dat op de moestuin. Ik leg je uit hoe ik dingen doe, bijvoorbeeld het zaaien van veel verschillende soorten groente en fruit. 

Ga mee naar de moestuin

Recepten

Waar veel geoogst wordt moet ook veel gegeten worden. En ik ben in de zomer dan ook héél veel in de keuken te vinden. Heerlijke verse gerechten. Maar ook het maken van jam, soepen en  geweckte maaltijden doen we regelmatig. Mijn favoriete recepten deel ik graag met je op mijn recepten pagina. Zodat jullie er ook van kunnen genieten. 

Zullen we samen koken

Webshop

Vanaf 2021 ben ik begonnen met het aanbieden van een kleine collectie aan zaden. Mijn interesse ligt hierbij vooral bij aparte soorten. Zoals heirloom zaden, paarse brocoli en zwarte tomaten. Daarnaast hecht ik waarde aan leveranciers met een eerlijke en bijzonder achtegrond. Voor nu zal ik alleen de zaden van Franchi sementi verkopen. 

Misschien nog wat zaden kopen?

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Meest recente blogs

Meest recente recepten

Instagram did not return a 200.