Appeltaartvulling wecken

Appeltaart vulling wecken

Snel naar recept

Appeltaart is iets dat ik niet vaak maak, vaak vind ik het teveel werk en een hele taart gaat hier meestal niet op. Tenzij we een verjaardag hebben, dan maken we wel graag appeltaart. Toen ik vorig jaar een grote hoeveelheid appels had moest daar iets mee. Dus ik maakte appeltaartvulling, en wat is dat makkelijk om in huis te hebben!

Maak snel appeltaart of appelflappen

Appelflappen maken met appeltaart vulling

Soms bak ik nu een kleine appeltaart, halveer het deeg van een origineel appeltaartrecept en voila een kleine appeltaart voor in het weekend. Iets anders dat ik graag maak met de potten appeltaart vulling zijn appelflappen. Simpelweg wat bladerdeeg ontdooien vullen met wat appeltaart vulling, wat geklutst ei erover en eventueel wat suiker erover strooien. Afbakken in de oven en je hebt supersnel appelflappen op tafel staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.