Gebakken Courgette recept

door | 7 okt,2020 | Recepten, Courgette, Courgette recepten | 0 Reacties

Die courgettes op de tuin wisten wel van wanten dit jaar. Ergens ben ik de tel kwijt geraakt maar we hebben er ruim 200 geoogst. Met mijn planning zat het hartstikke goed maar toen kwam de buurman nog aan met witte courgettes. Die volgens hem veel in Syrië gegeten worden en lekkerder van smaak zijn dan de groene courgettes die wij hier in de winkel kopen. Dus of ik nog een plantje wilde, dat werden er dus 3 want dan was hij er vanaf. Al met al stonden er in totaal 7 courgette planten op de tuin, en dat zorgde ervoor dat er héél veel bedacht moest worden om met courgettes te doen. Zo maakte we onder andere deze heerlijke gebakken courgette, maar ook courgette chocolade cake en courgettekroketjes.

Deze gebakken courgette zijn heerlijk bij de borrel, je maakt ze makkelijk en snel. In de zomer zijn ze heerlijk als bijgerecht bij de bbq, of als vervanging van patat. Maar ook gewoon heerlijk bij de borrel!

[title text=”Laatste blogs” tag_name=”h2″] [blog_posts style=”bounce” badge_style=”square” image_height=”75%”] [title text=”Producten uit mijn webshop” tag_name=”h2″] [ux_products]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *