Pizza boterham

door | 22 nov,2021 | Blogs 2021, Brood recepten, Recepten | 0 Reacties

Even lekker en simpel lunchen kan met deze pizza boterham. Tja hoe kwamen we daar zo op, zoonlief voelt zich niet lekker en zelf ben ik net een beetje opgeknapt van een griep. Even dus iets met wat extra groenten wat ik ook bij zoonlief onder zijn neus geschoven krijg. Aangezien zijn eetlust op het moment ver te zoeken is. Het werd dus deze pizza boterham, want pizza daar is hij dol op. Met een klein beetje extra vitamientjes. Want alle beetje helpen.

Deze pizza boterham is perfect voor restjes

Liggen er restjes in je koelkast of geeft je koelkast bijna een echo als je er tegen praat dan is dit receptje heerlijk om wat restjes of bij elkaar gesprokkelde dingen bij elkaar te rapen. Ook een restje oud brood kan prima dienen voor deze pizza boterham. je kan er prima mee variëren. Hier was het heel simpel Salami pizza wat daar is zoonlief nou eenmaal dol op.

Verstop de groente!

Pizza boterham belegen

Chase eet normaal graag zijn groente maar nu even niet. En veel kinderen zijn natuurlijk niet erg dol op de groente die vaak op hun bord ligt. Door de groente heel fijn te snijden en te verstoppen onder bijvoorbeeld de salami met daarover een laagje kaas zit de groente goed verborgen op deze pizza boterham. Win-win want zo kan er toch wat extra groente in de buik van je kindje belanden.

Veel liefs

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *